Welkom bij ...Bent u toe aan een nieuwe woninginrichting?

Decoration heeft een geweldige nieuwe mogelijkheid voor het inrichten van uw interieur.
Er wordt gewerkt met een speciaal kleurenpallet van 27 kleuren die allemaal te combineren zijn met elkaar.
De interieur inrichting die hiermee gemaakt wordt is uniek in zijn soort, In deze kleuren bieden wij verf gordijnen en decoratie, de gehele inrichting het gehele pakket.
Wij hebben een team van vakmensen voor u klaarstaan maar u kunt het ook zelf aanbrengen.
Ons ruim assortiment glasvezel is geschikt voor het afwerken van muren de gunstige eigenschappen hiervan maken vele toepassingen mogelijk.
Decoratieverf is een hoogwaardige kwaliteitsverf die op muren, deuren plafond kozijnen kan worden aangebracht.
Met onze plafondlijsten of moluren met verlichten maakt u het interieur gezellig en warm. De gordijnen, kussens en woontextiel worden gemaakt in onze eigen atelier.
Dit maakt een interieur op maat mogelijk. Wilt u meer te weten te komen over deze manier van inrichten?

afspraak

Ontdek de verhalen achter de kleuren


Dit boek is een leidraad voor iedereen die zijn of haar interieur een nieuwe persoonlijke touch wilt geven en het woon- en leefgenot wil upgraden. Vooral voor het inrichten van eclectische interieurs is het een aanrader. In "kleuren met een verhaal" leest u alles over hoe kleuren een hoofdrol spelen in interieurinrichting, hoe u kunt toveren met verf én de bijzondere verhalen achter de verschillende kleuren. De gehele interieurinrichting komt aan bod, ook stoffen, behang en decoratie krijgen ruim aandacht en de vele prachtige voorbeelden inspireren u om meteen zelf aan de slag te gaan. Kortom, dit boek is een echte aanrader voor iedereen die zijn interieur wil veranderen. En wie wil dat nu niet op zijn tijd?

Maak kennis met de kleuren van Decoration en vraag gratis 3 kleurstalen aan.

Vraag gratis 3 kleurstalen van decoratieverf aan uit het kleuren assortiment van Decoration.
De kleurstalen worden per brievenbus post geleverd.
LET OP! Geef bij het invullen van het bericht uw adres, woonplaats en de kleurnamen van de kleurstalen in die u wenst te ontvangen.

Aanvraag